Twee politieke debatten in Koksijde!

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio Koksijde

Eén maand scheidt ons nog van de gemeenteraadsverkiezingen. En dus wordt het hoog tijd dat politieke partijen de verbale degens kruisen. Op vrijdag 21 september pakt Jong VLD uit met een lijsttrekkersdebat. De dag nadien mogen de jongeren het nog 'ns overdoen tijdens het DEBATle van de Jeugdraad. Voor meer info, klik "Verder lezen".

Een nieuwe partij in De Panne: "Anders"!

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio De Panne

Boem, paukenslag! Een nieuwe partij in De Panne, met Nicolas Luyssen als lijsttrekker. Maak kennis met "De Panne - Adinkerke Anders", klik "verder lezen".

Lijsttrekkerswissel bij N-VA Veurne

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio Veurne

't Is raar. Een poosje terug werd Dirk Vandermeeren plechtig voorgesteld als lijsttrekker van N-VA Veurne. Thans staat immers een lijsstrekkerswissel op til. Jan Vetters wordt de nieuwe nr. 1.

Visie2020 & NVA belonen winnares "Caravanne-wedstrijd"

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio De Panne

“Visie2020&nva” De Panne-Adinkerke, heeft op 11 juli haar “Caravanne-wedstrijd” afgesloten. “De voorbije maand heeft onze caravanne iedere dag op een andere plaats gestaan”, zegt initiatiefnemer Pieter Goderis uit Adinkerke. De wedstrijd bestond erin dat men een foto moest laten nemen van zichzelf bij de caravanne en op facebook zo veel mogelijk “likes” moest verzamelen.

In de kijker: Open VLD Nieuwpoort

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio Nieuwpoort

En azo naderen de Gemeenteraadsverkiezingen 2012 met rasse schreden. En dus gaan we hier regelmatig de politieke toer op. We zetten voor u gaarne Open VLD Nieuwpoort in de kijker (op de foto trouwens voorzitter Romeo Rau). Klik "Verder lezen" voor alle info. 

En nu we bezig zijn: we gaan komende maanden zowat alle partijen van Veurne, De Panne, Koksijde en Nieuwpoort aan het woord laten. In de mate van het mogelijke gaan we de info gelijkmatig proberen te spreiden. Dus, politici: laat uw info maar komen, mail info@westkustmedia.be. 

"Veurne in Actie" stelt lijst voor

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio Veurne

Het regent plaatselijke verkiezingsnieuws! Vandaag treedt VIA op de voorgrond. De politieke lijst "Veurne in Actie" stelde immers haar lijst voor. Meer duiding? Klik "Verder lezen".

De Panne: Visie 2020 & NVA toeren met "de caravanne"

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio De Panne

Yep: de verkiezingsstrijd breekt los, zo blijkt. Ook in De Panne, want daar toert... "de caravanne"! Meer weten? Klik "Verder lezen"... 

VIA klaar voor actie

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio Veurne

Yep, het regent persberichten omtrent de gemeenteraadsverkiezingen. Vandaag laat de partij "Veurne in Actie", kortweg VIA, van zich horen... De sleutelposities zijn bekend. Klik "Verder lezen" om, euh... verder te lezen!

Impuls stelt zijn kandidaten voor

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio Koksijde

Dit weekend stelde Impuls alvast een flink deel van haar verkiezingskandidaten voor tijdens een persconferentie in de Witte Burg te Oostduinkerke. Dertien kandidaten werden voorgesteld, waaronder lijsttrekker Elwin Van Herck. Klik hier om kennis te maken met het team en klik hier om de foto's van de persconferentie te bekijken. Met dank aan onze huisfotograaf Freddy Penel!

Lijsttrekkers Vlaamse Belang in Koksijde en De Panne

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio Westkust

Gemeenteraadslid Herman Vandenberghe uit Koksijde-Bad trekt de lijst van Vlaams Belang voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober in Koksijde. Op de tweede plaats komt Marleen Denissen uit Oostduinkerke, Jos Boons van Sint-Idesbald staat op plaats drie. Luc Ryckewaert van Koksijde-Dorp duwt de lijst. In De Panne is gemeenteraadslid Reinilde Van Cleemput lijsttrekker voor Vlaams Belang.

Serge Van Damme trekt lijst "Visie 2020 & NVA"

Door Fre Devos in de categorie Gemeente 2012 voor de regio De Panne

De nieuwe kartelpartij "Visie 2020 & NVA" uit De Panne laat voor het eerst in haar kaarten kijken omtrent de samenstelling van haar lijst. Lijsstrekker wordt huidig schepen Serge Van Damme. Zijn collega-schepen Roland Florizoone duwt de lijst. En dit is niet alles. Meer weten? Klik "Verder lezen".

 < 1 2 3 4 >  Last ›