Doe de Westkust-move... en win prijzen!

Door Fre Devos in de categorie actua voor de regio Westkust

Het zal u wellicht niet verwonderen, dierbare lezers en lezeressen: maar de zomertijd is zonder een zweem van twijfel ons favoriete seizoen. Zon, zee, reizen, feesten, you name it. Wellicht heeft ook u wilde plannen op stapel staan. En daar willen wij (én de 40.000 lezende gezinnen der Westkust) wel wat van meegenieten. Daarom volgend voorstel: leg uw mooiste zomermomenten vast middels een “Westkust-move”-foto en wij schotelen u in volgend nummer een pittige collage voor. Er hangen zelfs enkele fijne prijsjes in de lucht! Zoals enkele blitse Ice-watches en tal van waardebonnen om 'ns lekker met uw lief te gaan bikken in eigen regio!

Leg uw mooiste zomermomenten vast en win!

Een Westkust-move maken is zo gepiept: houd 4 vingers in de lucht en kruis midden- en ringvinger met elkaar, waardoor uw hand een denkbeeldige W vormt. Smartphone bovenhalen, foto nemen en de klus is geklaard. Mail de foto naar info@westkustmedia.be of drop hem op Instagram met de hashtag #westkustmagazine. De leukste foto’s worden met knappe prijzen bedacht.

De W-reflex

Het enige wat u nu nog moet doen, is een gezonde Westkust-move reflex kweken. Nieuwe zweep getest met meesteres Eufrasie in de SM-bar “De Roestige Tepelklem”? Westkust-move. Hitsig twerken op de poolparty van Maggie De Block? Westkust-move. Aan het streaken tijdens de WK-finale in Brazilië? Westkust-move. Decadent avondje comazuipen op TML met Geert Bourgeois? Westkust-move. Afijn: you get the picture. Letterlijk.

We kijken er alvast naar uit!

DEELNEMEN?
Mail naar info@westkustmedia.be of post op Instagram met de hashtag #westkustmagazine.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk.