Doorgaan naar content

Jobspecial

(Vis)bakken respect

“De jeugd van tegenwoordig wil niet meer werken”, een zin die we allemaal vaak te horen krijgen. Met deze jobspecial probeerden we dan ook het tegendeel te bewijzen - and so we did! We interviewden verschillende jonge Westkusters die gepassioneerd zijn door hun job en nog dagelijks sjette willen geven. Zo staat onze covergirl 7 op 7 in haar viswinkel, waagde een jong koppeltje de sprong naar een marktkraam en gaat een eventbouwer door weer en wind. En dan heb je natuurlijk nog de leerkrachten van Inspirant, die niet konden ontbreken. Vroeg opstaan, niet opgeven en je handen vuil maken is duidelijk terug sexy.

Zonder gêne keken we dan ook naar alle generaties en hun werkethiek. Zo ontmoetten we een babyboomer die 365 dagen bereikbaar is, een gen X’er met 1001-hobby’s, een millennial die met koorts gaat werken en een gen Z’er die niets tegen zijn zin wilt doen. Wat blijkt? Elke generatie heeft zijn plus- en minpunten, en we kunnen allemaal leren van elkaar.

Ook opvallend: dit nummer is opnieuw gevuld met hardwerkend mama’s, dus vergeet ze dan ook niet. We visten je enkele lokale cadeautjes op voor Moederdag. You can thank us later!

En mocht onze job niet zo leuk zijn, waren we al aan de slag bij een van de vele lokale werkgevers die we mochten interviewen. Stuk voor stuk spetterende teams en vacatures. Ben je zoekende, laat deze uitdaging dan niet aan je voorbij varen.

Werk - en ontspan - ze!

Groetjes,
Millennials Manou en Isabeau